Logo Dityspray

Voordelen

VOORDELEN VOOR DE DISTRIBUTEURS

IEDEREEN HEEFT ER VOORDEEL BIJ

Het gloednieuwe systeem DITYSPRAY aangeboden door de Groep TECHNIMA en zijn filialen is een ontwerp waar iedereen voordeel bij heeft. Dit verstuivingssysteem met perslucht maakt het mogelijk in volstrekte veiligheid te werken en is tegelijkertijd ook zeer milieuvriendelijk. Ook de distributeurs halen er vele voordelen uit. Maar wat zijn die dan?

GEEN OPSLAG VAN GEVAARLIJKE MATERIALEN

LAGERE INFRASTRUCTUURKOSTEN

De producten van het gamma GREEN TECH die worden aangeboden door SOPPEC en die uitsluitend met het DITYSPRAY-systeem kunnen worden gebruikt, bieden vele voordelen aan onze distributeurs:

 

Pas de gaz propulseur inflammable Dityspray

Geen ontvlambaar drijfgas: de DITYBAG-zakken (zakken met verbruiksmateriaal) bevatten geen ontvlambaar drijfgas, wat hun veilige opslag mogelijk maakt zonder specifieke uitrustingen voor de opslag van gevaarlijke stoffen.


Pas de contraintes de températures de stockage Dityspray

Geen beperkingen qua opslagtemperatuur: Ook als het zeer warm of zeer koud wordt, weerstaan de DITYSPRAY-producten deze temperatuurschommelingen (zelfs extreme).


Produits non sujets à la corrosion Dityspray

De producten zijn niet onderhevig aan corrosie: De DITYBAG-zakken zijn gemaakt van zeer bestendig plastic (composiet van drie lagen). U loopt dus geen risico van lekken en de karakteristieken van de producten blijven intact.

 

De producten van het gamma GREEN TECH weerstaan de meest extreme opslagomstandigheden, en vormen een aanzienlijke besparing voor onze distributeurs, omdat die geen specifieke infrastructuur nodig hebben, die wel nodig is voor de opslag van gevaarlijke producten, zoals dat het geval is op een SEVESO-locatie.

EEN VERPAKKING DIE WEINIG VOLUME IN BESLAG NEEMT

LAGERE OPSLAGKOSTEN

De producten die worden verkocht onder het DITYSPRAY-systeem zijn beschikbaar in een kartonnen doos van 8 DITYBAG-zakken. De doos van dubbel golfkarton werd gekozen omwille van zijn hoge weerstand, ideaal voor het transport en opslag van deze goederen.

Aangezien de DITYBOX als enige behouder dienst doet voor vele DITYBAG-zakken, is de uiteindelijke verpakkingsdoos niet alleen lichter, maar ook kleiner in vergelijking tot een product dat in een klassieke spuitbus wordt verpakt.

Tot slot, in vergelijking tot eenzelfde hoeveelheid producten verpakt in klassieke spuitbussen van 250 ml, vertegenwoordigen die van het DITYSPRAY-systeem bijna 35% minder opslagvolume en dus lagere opslagkosten.

 

PRODUCTEN MET KLEINER VOLUME, LICHTER EN ZONDER PICTOGRAMMEN

LAGERE LEVERINGSKOSTEN

 

Als een pallet van klassieke spuitbussen 450 kg weegt voor een totaal van 900 spuitbussen (d.w.z. 75 dozen), weegt een pallet van DITYBAG-zakken slechts 370 kg voor 1216 DITYBAG-zakken (d.w.z. 152 dozen).
Dat betekent een bijna 35% kleiner transportvolume en 20% minder gewicht te vervoeren.

Bovendien dragen de producten GREEN TECH, op basis van hun ingrediënten, geen enkel gevaarpictogram. Bij een transporteur kost de levering van producten zonder pictogram bijna 15% minder.

U begrijpt dat de oplossing DITYSPRAY ook een grote besparing op de transportkosten betekent.

Palette
Palette boites Ditybags
La solution industrielle éco responsable

EEN MILIEUVERANTWOORD VERSTUIVINGSSYSTEEM

LAGERE RECYCLAGEKOSTEN

Het DITYSPRAY-systeem veroorzaakt zeer weinig afval. De enige behouder, de DITYBOX, kan tot wel 5000 keer worden hergebruikt, en de producten ontwikkeld onder de benaming GREEN TECH dragen geen gevaarpictogrammen en kunnen dus direct in de container voor gewoon industrieel afval worden weggegooid.

Bovendien vormt DITYSPRAY een verstuivingssysteem zonder drijfgas, het werkt met de omgevingslucht. Dat komt zowel de gebruiker als de planeet ten goede, omdat er geen toxische dampen worden uitgestoten.

Als u kiest voor DITYSPRAY, verwezenlijkt u dus besparingen op de recyclage van afval en u wordt tegelijkertijd een hoofdspeler in een oplossing met respect voor de mens en het milieu.

DITYSPRAY: DE INDUSTRIËLE MILIEUVERANTWOORDE OPLOSSING

Retourner en haut de la page